ДистрибуториПартньориКонтактиBG EN

Партньори


Строително-предприемачески холдинг ЕООД е една от най-мащабните компании в областта на строителството в България. Създаден с изцяло собствен капитал преди 16 години, холдингът е водач в инфраструктурното и екологично строителство.

Строително-предприемачески холдинг

Строително-предприемачески холдинг, като работодател

Кадрите на Строително-предприемачески холдинг ЕООД се отличават с висок професионализъм. От гледна точка на материалната база, СП Холдинг е притежател на високомодернизирани съоръжения и механизации, необходими за изпълнението на разнообразни строителни проекти. Всичко това е предпоставка за стремглавото и устойчиво развитие на дружеството

СПХ Инфраструктура

Дружеството притежава стабилна финансова структура. Благодарение на нея, компанията осъществява редица свои строителни проекти, които се различават по тип и мащаби. Освен това Строително-предприемачески холдинг ЕООД гарантира за изпълнението на поетите задължения.

За дейността на Строително-предприемачески холдинг ЕООД е характерно изпълняването на пълен инжинеринг. Дружеството изпълнява всеки един етап от процеса на строителство. В полето на неговите компетенции попадат реализирането на проекти, свързани с екологията и инфраструктурата. Към тях спадат станции за пречистване на отпадни и природни води, интегрирани водни проекти, обхващащи водопроводни и канализационни мрежи, магистрални водопроводи. В тази връзка е важно да се отбележи, че Строително-предприемачески холдинг ЕООД е създадетел на някои от най-значителните хидропроекти в България. Освен това холдингът работи и по изпълнение на планови дейности в сферата на електропреносните и транспортни мрежи.

Компанията е лидер сред фирмите в България, занимаващи се със създаването на подобни проекти. Тя е единствената фирма в страната, която е успяла да построи и задейства успешно пет пречиствателни станции.

Строително-предприемачески холдинг - дейност

Дружеството се занимава със сондаж на изливни пилоти, дейности по товарене и разтоварване, както и с изграждането на кофражни системи. Холдингът има опит в добива на различни строителни материали и насипни товари.

Познанията и практиката в сферата на строителството на Строително-предприемачески холдинг ЕООД не се изчерпват до тук. Холдингът взема участие в промишленото, транспортното и подземно строителство. Обновяването, модернизирането и реконструкцията на застаряващи сгради също попада в полето на интерес и компетенции на компанията.

По отношение на инжинерната инфраструктура Строително-предприемачески холдинг ЕООД провежда проектиране и проучване. Компанията взема участие и в дейности, свързани с озеленяване и геодезия. Проектирането, строителството, управлението, както и инвестирането в недвижими имоти също заемат важна част от списъка с множество дейности на холдинга.

СП Холдлинг - специалист в строителстовото

Строително-предприемачески холдинг ЕООД е специалист в строителстовото на сгради от обществен, индустриален, административен и жилищен тип. В неговите планови проекти се включват дейности по създаването на спорни терени и хотелски комплекси.

Безспорно перлата в короната на Строително-предприемачески холдинг ЕООД е петзвездният хотелски комплекс Zornitza Sands SPA. Намиращ се на брега на Южното Черноморие, в непосредствена близост до Свети Влас и Слъчев бряг, комплексът се откроява със забележителен външен вид.

На територията на хотелския комплекс има над 200 стаи и над 30 апартамента, които са на разположение на гостите ни. Любителите на красивите гледки могат да се насладят на изумителния изглед към морето, който се разкрива от нашите стаи. За посетителите, които харесват спорта, Zornitza Sands предлага зала за спорт и център за релакс. Почитателите на напитките и забавленията могат да разпуснат около бара край басейна. За феновете на вкусната храна и танците, са предвидени специални тематични вечери в ресторантите на хотела.

Само за 4 месеца дружеството успява изцяло да ремонтира, реконструира, модернизира и санира сградата на хотела. Обзавеждането на комплекса е изцяло подновено.

Придържайки се към своя екологичен почерк, Строително-предприемачески холдинг ЕООД озеленява околните пространства на хотела, към които са включени и всички паркови площи около него. Дейността по озеленяването е проектирана и осъществена по вертикална планировка.

Освен това компанията изгражда локална пречиствателна станция, която да пречиства отпадните води от Zornitza Sands. Станцията за пречистване на водата работи чрез два процеса - първият е механично пречистване, а вторият е биохимично пречистване. По този начин холдингът намира решение на един от сериозните проблеми на българското Черноморие, а именно пречистването на отпадните води.